vlot doorheen alle stappen van je nieuwe website

Professionele begeleiding door onze ervaren experts.


_____________________________

Persoonlijke contactpersoon

Schoenmaker blijf bij je leest. 
Dat is ook ons motto.

In principe kan je alles zelf. Alleen laat je dat waar je niet zo goed in bent beter over aan anderen. Of laat je je vakkundig begeleiden door ervaren experts.

Daarom heb je bij Browsbox een persoonlijke contactpersoon die je vlot doorheen alle stappen van je nieuwe website loodst: van analyse tot en met oplevering.

Onze ervaren gids zorgt ervoor dat jouw nieuwe website er zo snel mogelijk komt, terwijl jij je op jouw business concentreert.

werkend PROTOTYPE om te testen

Website makkelijk opgezet

Eerst bespreken we de doelstellingen en de structuur van je nieuwe website. Vervolgens kunnen we in Browsbox 4.0 heel snel een werkend prototype van je website opzetten.

Zo kan je testen of je er je verhaal in kwijt kunt en of je bezoekers er makkelijk hun weg in zullen vinden.

Parallel daaraan werken wij verder aan de lay-out en samen met jou aan de concrete inhoud. Zodra die drie elementen (structuur, vorm en inhoud) samenkomen, kan je nieuwe website online.

WERKEN IN JE WEBSITE

Website makkelijk aangepast

Teksten, foto's of video aan je website toevoegen of aanpassen is in Browsbox 4.0 makkelijker dan ooit. Vergeet die complexe backoffice waar je altijd opnieuw je weg in moet zoeken en niet meteen ziet wat het effect is van wat je doet. Voortaan werk je gewoon in de website zelf. 

Een tekst aanpassen in je website? Klik in het tekstblok, doe de gewenste aanpassingen en sla op. Klaar. Een foto toevoegen? Sleep een fotoblok in de pagina waar je een foto aan wil toevoegen en selecteer de foto die je wil gebruiken. Klaar.

Browsbox 4.0 werkt heel intuïtief en toont je meteen het resultaat.

 

GOOGLE-VRIENDELIJK

Website makkelijk gevonden

Dankzij de ingebouwde SEO-optimalisatie wordt je website makkelijk gevonden door Google en andere zoekmachines.

Daar zorgt de programmatie van het systeem voor, maar ook het feit dat Browsbox 4.0 je stap voor stap begeleidt bij het ingeven van titels, subtitels, tags en andere elementen die essentieel zijn om hoog te scoren in de online zoekresultaten.

Daarnaast geven we je graag persoonlijk advies om de inhoud van je website zo SEO-vriendelijk mogelijk te houden. En om zo hoog mogelijk te scoren in de resultaten van Google en andere zoekrobotten.

naadloze integratie van je website in andere processen

Koppel je website aan ERP-, CRM- en andere bedrijfsprocessen

Via zogenaamde API’s kan je Browsbox-website communiceren met ERP-, CRM- en andere bedrijfsprocessen. Of met je webshop of een specifieke applicatie. Daardoor kan je het up-to-date houden van je website automatiseren, klanten of leveranciers toegang geven tot bepaalde informatie of processen enz.